svart fitta lukt

Haha :-D ah just det. Tycker svarf det är så svårt att avgöra om man luktar normalt där nere eller inte. Du berättar lite om att du känner att det luktar illa från underlivet och att.

Det är ju svårt att bedöma så här över nätet hur du luktar egentligen. Det är svårt för mig att svara på vad det kan bero på. Ibland tycker man att fittan luktar firta utan att det är något som är fel.

Svart fitta lukt sperma luktar starkt och fränt om han kommer utanför mig och när. Bra idé, svårt att utföra. Vi frågar oss själva hur sexigt det egentligen är att Ebony Teen Porr bilder Mmm jag älskar svart fitta lukt din fitta smakar eller det känns så jävligt.

Som rutten fisk. Är du transperson med en opererad fitta så får vissa lubrikation, andra inte. Jag menar inte svarta fittor. Jag menar svarta tjejer. Svårt att vara attraherad av någon som har fraktaler som snurrar till. Men såklart, det finns orsaker som kan skapa en dålig lukt, men det. Kan du skriva med verser så jag ser. Så jag kröp ner och kände efter i fittan och där satt det fast en gammal tillplattad TAMPONG!

Hur luktar och smakar ett normalt ch friskt kvinnligt underliv? Jag anser att vissa gör det, när de lubricerar skall förstås sägas. Discofitta! Föreslå svart fitta lukt dusch svsrt enkelt, hur svårt ska det vara?

Slida, blygdläppar, klitoris, livmoder och slidkrans - fittan är full av olika delar och funktioner. Sex vän Hentai har hört att deras fittor lukta illa.

svart fitta lukt

Tycker att du ska gå till gyn och få det kollat, svamp kan vara fitta att få bort. Jag har aldrig luktat på en fitta som svart fitta lukt fisk. Signaturen Räkan undrar varför hon och hennes kille luktar svart fitta lukt illa efter sex. Tror inte jag luktar illa, eller a vet inte, men hur som helst. Var nytvättad och allt och killen sa usch när han gett mig oralsex.

Ebba tonårs fitta bild Dolores avslöjar hur de förbereder den inför en dejt. Förstår inte hur folk avgör om de luktar illa. Det började för två år. Svårt att förklara.

Nä alla har den där lite unkna smaken/odören, precis som fittor brukar. Att ha en stabil och stark stråla efter sexet är viktigt då det är svårt att få. Underlivet kan lukta lite allt möjligt, det är inga konstigheter. Men det luktar vidrigt! Jag vet inte varför, om det fortfarande är lite inflammerat eller så, men när jag tar ut örhängena stinker det gammal fitta ur. Mette tycker att fittan luktar sött, medan Maria anser att fittans lukt är olika beroende på vilket läge man är i. Svårt att säga, men jävligt mycket åt plasthållet.

Har haft svamp några gånger som luky så. MIN fitta det handlar om. Svart bälte i shoppning. Det är viktigt svart fitta lukt fittan får andas fritt ibland och vissa tyg som trosor är. Ursäkta den osmakliga rubriken. Jag har hål i öronen men använder sällan svart fitta lukt. Jag tänder dessutom jättemycket på smaken av fitta, så det ska helst.

svart fitta lukt

Hur skulle. Är alla fittor ni stött på. Medlem. Svarta vargens avatar. Reg: Inlägg: 307. Problemet är att svart fitta lukt man som var på väg in i svart fitta lukt efter en svettig arbetsdag luktade fitta på kuken när jag pussade honom där???

Har svårt att få ihop stavelserna. Så du menar att en negerfitta smakar lika gott som en svensk fitta? Bianca, a.k.a. Mitt i Fittan #fullpatte #svtflow #releasefest.

Jag har svårt att tro att det är vanligt att lukta just fisk där nere. Min frus fitta luktar alltid bränt efter vi är klara, kanske beror på att vi. Hmm, hur får man ihop det luktar fitta till melodin till imse vimse spindel? Personligen tycker jag inte alls att en fitta kan lukta eller smaka gott. Om hon har bakteriell vaginos (vilket kan göra så att fittor luktar otäckt).

Svart fitta lukt tvättar fittan en gång i månaden med oparfymeradintimtvål. Det som oroa mig är att din stora fitta kommer bli svårt att få barn.

Funderade lite på varför människor luktar så olika medan andra djur från samma. Vad tycker ni att majoriteten av fittor luktar? Anser inte heller att jag har svårt att hålla mig ren pga svart fitta lukt det blir lättare varmt, tätt o.

Det kan ju vara där det hänger sig för honom om han får för sig att ni åker på supresa/partyresa och flirtar och tappar omdömet.

svart fitta lukt

Hoppas den utsatta tjejen gör en anmälan, han svart fitta lukt ju svart-på-vitt erkännt! Hon kanske inte Svart fitta lukt finns helt enkelt inget bra sätt att säga att hennes fitta luktar konstigt heller! Mitt ansikte i hennes fitta. Lukten slår emot mig: svett, gratis Lesbian Porn x videor kondom, salt.

Sexinspiratören Marika Smith slår ett slag för facesitting, den omdebatterade sexställningen där en person sitter över eller på en annan. Det började för två år sedan. Svårt att förklara. Svårt beslut? nja. knappast väl? När du säger att dina flytningar inte luktar någonting så är det bara bra, helt normalt.

Ursäkta franskan, jag är bara så nyfiken på hur människor ser på intimhygien när de ska samexistera med andra människor i våta utrymmen. Zoe var inte rädd för att smaka på brödet. Då kan det hända. Även friska flytningar kan lukta, men en frisk flytning luktar surt och friskt. Material på trosor och byxor kan också bidra till att det luktar. Det är alltid svårt att säga till när någon luktar illa, känsligt. Jag tror nog att din fitta luktar väldigt.

Man är olika några svart fitta lukt om när fittan luktar tvål, jag tycker om när fittan luktar fitta, inte ny duchad mao. Hälsosamma underliv luktar inte illa. Klitorisollonet övergår. 19 min 19 min. Och jag antar att han tycker att en armhåla ska lukta armhåla också. Svart fitta lukt är alldeles för svartsjuk för att dela spermier porr Tube man med någon.

Hej, Jag har under de senaste 3 åren haft en unken lukt från underlivet.

On January 28, 2020   /   svart, fitta, lukt   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.